Fast sex sprute orgasme

fast sex sprute orgasme

Jeg spruter når jeg får orgasme! Fast inventar; Nelle Jeg spruter nesten hver eneste gang vi har sex, og jeg synes bare det er upraktisk. Jeg får alltid orgasme ved sex, men noen ganger når jeg er ekstra kåt og han treffer/stimulerer g-punktet veldig så spruter jeg:) Helst om jeg  Hvilke sex -fantasier har dere jenter?. Med sexpartneren bundet fast til sengen med bind for øynene var det ikke .. er litt "trigger happy" ved første orgasme, men når jeg først har sprutet en gang kan.

Fast sex sprute orgasme - Mandal

Kan dette være noe? Det er i forb m g-punktsorgasme, regner jeg med? Men når det er tid for tungen, begynn med franske kyss på vulva de ytre, synlige delene av kvinnekjønnet. Stå sånn en stund og pass på at jenta slapper av og at det ikke gjør vondt.

Videos

HOW TO ORGASM FAST! (For men & women) - Sex Ed with Tara fast sex sprute orgasme

Fast sex sprute orgasme - Bryne

Beveg tungen som om du nikker ja eller nei og sirkuler rundt klitoris, men ikke direkte på klitorishetten. Og har den noen funksjon? Men har et lite problem, der det virker som han ikke bryr seg om han selv kommer, og han kommer omtrent aldri når vi har sex, men nesten bare når jeg suger han.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *