Norske dialekter swinger norge

norske dialekter swinger norge

Et alternativt, kulørt ukemagasin som viser norsk virkelighet og hverdag på en avslørende måte. Det blir Les mer Valg-ekstra! Avslørende om forholdene i Norge!. Musikken beskrives som fest-country på dialekt - og det swinger! Spreke gitar-riff, god driv, humor og galskap. Tekstene gjenspeiler livet i bygde- Norge. for swingers og intimtreff. Søndag – SPA swing. Kommentarer er skrudd av for Søndag – SPA swing 51, Views. Fredag – erotisk party. Kommentarer er  Mangler: dialekter. I forbindelse med vårt besøk på Fun4two i Holland tok vi kontakt med to par som er aktive swingers i Norge. De er et levende bevis på at miljøet  Mangler: dialekter. Musikken beskrives som fest-country på dialekt - og det swinger! Spreke gitar-riff, god driv, humor og galskap. Tekstene gjenspeiler livet i bygde- Norge. for swingers og intimtreff. Søndag – SPA swing. Kommentarer er skrudd av for Søndag – SPA swing 51, Views. Fredag – erotisk party. Kommentarer er  Mangler: dialekter.

Norske dialekter swinger norge - Måløy

Boks Sentrum, Oslo. Musikkstilen heller mot den rocka delen av bluesen og henter inspirasjon fra blues-rock-legender som Rory Gallagher, Johnny Winter, ZZ Top, The Allman Brothers Band m. Halvdan Sivertsen, Geirr Lystrup, Anne Grete Preus, Eric Anderson og Sverre Kjelsberg. Eg er i gang med å lage ei ny skive og gjer meg klar til å sample noko frå ein kassett. Stacie Collins er født i Muskogee og oppvokst i Bakersfield, og har ei stamtavle de fleste country-artister ville drepe, for å ha. Samarbeidet mellom Engen, Østhus og Genius startet i norske dialekter swinger norge

Norske dialekter swinger norge - Bryne

De som opplever Blueskollektivet live får oppleve saftig frisk blues, mye energi og et trøkk som gir lyst til å røre rockefoten. PerIngeTorkild Band spiller blues i gammel og ny «innpakning». NOPA og GramArt står bak aksjonen utenmusikk.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *